22 Απριλίου 2015

Ο Σαμαράς και ο Τσίπρας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Σαμαράς απέχει κλάσεις από τον Τσίπρα. Οποιοσδήποτε, ακόμα και Τσίπρα να ψήφισε (από αντίδραση) μπορεί αυτό να το δει. Η διαφορά και σε θεωρητική κατάρτιση και σε επίπεδο εμπειρίας ζωής είναι χαώδης (η γενιά του Τσίπρα καλώς ή κακώς είναι μια από τις πλέον πλημμελώς πεπαιδευμένες στην νεώτερη ιστορία της χώρας).

Το πρόβλημα της χώρας είναι γιατί έφτασε ο λαός να επιλέγει τον Τσίπρα αντί για τον Σαμαρά. Και σ' αυτό δεν φταίει μόνο ο Σαμαράς (φταίει φυσικά και ο ίδιος), φταίνε στρατιές ολόκληρες πολιτικών της Μεταπολίτευσης

(Οι οποίοι φυσικά μάλλον δεν θα το πληρώσουν ποτέ αυτό τους το φταίξιμο, αρκετοί μάλιστα μπορεί και να έχουν μετατραπεί την τελευταία 5ετία σε αντι-μνημονιακούς και υπερασπιστές του λαού).

2 σχόλια:

  1. Ξύπνα Νικόλα..Ακόμη Σαμαρά στηρίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σόρρυ αγαπητέ μου δεν είναι αυτό το νόημα του άρθρου!

      Ίσα-ίσα,αν το σκεφτείς η γενική ποιοτική ανωτερότητα του Σαμαρά τονίζει ΑΚΟΜΑ περισσότερο την πολιτική του αποτυχία. Αποτυχία να πείσει, αποτέλεσμα της πολιτικής που εφήρμοσε (βλέπε ΕΝΦΙΑ κλπ).

      Τώρα το γιατί αυτός και το κόμμα του εφήρμοσαν αυτήν την πολιτική είναι το θέμα.. Η απάντηση νομίζω βρίσκεται αν δούμε την πολιτική ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας από το 1974 έως το 2010...

      Διαγραφή