8 Δεκεμβρίου 2012

Πώς θα επιβιώσουμε στις 21 Δεκεμβρίου!

Καλημέρα!Είναι 2012! Είναι Δεκέμβριος του 2012 και ξέρετε τί σημαίνει αυτό.

Σας λέω, είναι το τέλος του κόσμου. Σημειώστε στο ημερολόγιο: η 21η Δεκεμβρίου θα είναι ή το πάρτυ της χιλιετίας ή.. το πάρτυ όλων των εποχών. Ό,τι και να συμβεί, πολύ σπάνια να υπήρξε καλύτερη δικαιολογία για να βάλετε τα καπέλα των πάρτυ και να φωνάξετε μπροστά στο φεγγάρι --τουλάχιστον μέχρι να εξαφανιστεί!

Η πάντα βοηθητική (παρότι όχι πάντα ακριβής) Βικιπαίδεια έχει κάποιες πληροφορίες για την λεγόμενη "Μαγιανή (των Μάγια) Αποκάλυψη". Πιστέψτε με, μετά από τα τόσα προβλήματα τους τελευταίους μήνες, μπορούμε να βάλουμε λίγο ενθουσιασμό στη ζωή μας. Και ποιος ο καλύτερος τρόπος να τα ξεχάσουμε από το να ανησυχούμε για το αν θα τρελλαθούν οι μαγνητικοί πόλοι της γης ή η γη θα περάσει πολύ κοντά από μια μαύρη τρύπα ή ότι ο πλανήτης μας θα εκραγεί?


Φοβάστε; Δεν θα έπρεπε. Οι ειδικοί λένει ότι υπάρχει κάποιο μέρος στη γη όπου υπάρχει πιθανότητα να σωθούμε!


Φωλιασμένο στους πρόποδες των Γαλλικών Πυρηναίων, η κίνηση στην αγορά δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη στην μικρή αγροτική κοινότητα του Μπυγκαράς (Bugarach).

Οι καταναλωτές όμως δεν βρίσκονται εδώ για να αγοράσουν φρέσκο κρέας, κρασί και δημητριακά, για τα οποία η πόλη φημίζεται, είναι εδώ για να επιλέξουν τι θέλουν να πάρουν για ενθύμια του τέλους του κόσμου!

Και αυτό γιατί το Μπυγκαράς -με πληθυσμό 176 κατοίκους- έχει σημειωθεί από τους απανταχού καταστροφολάγνους ως το μόνο μέρος στον κόσμο το οποίο πρόκειται να επιβιώσει του Αρμαγεδδώνα, που είναι προγραμματισμένος για τις 21 Δεκεμβρίου από μία αρχαία προφητεία των Μάγια.

Μοντέρνες ερμηνείες της πρόβλεψης, αρκετά διαδεδομένες μέσω του ίντερνετ, λένε ότι εξωγήινοι θα έρθουν από το γκαράζ διαστημοπλοίων που είναι βαθειά κρυμμένο στο βουνό Pic de Bugarach και θα μαζέψουν όλους τους ανθρώπους της περιοχής για να τους οδηγήσουν σε ασφαλές μέρος!

Προς το παρόν, οι τουρίστες των Τελευταίων Ημερών και οι παρατηρητές UFO που ελπίζουν στην εξωγήινη σωτηρία κατακλύζουν τους δύο δρόμους του οικισμού για να πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι της ιστορίας των ημερών πριν την Καταστροφή.

Και φυσικά αυτό είναι μία ευκαιρία που οι δαιμόνιοι ντόποιοι δεν μπορούν να αφήσουν να πάει χαμένη.

Τα ενθύμια περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων "αυθεντικές πέτρες Bugarach" από τα πετρώματα του βουνού Pic de Bugarach, οι οποίες πωλούνται για 1,50 το γραμμάριο και "φυσικές πυραμίδες σιδηροπυρίτη" από το υπέδαφος.

Εξάλλου, ένα μπουκαλάκι νερό από την κοντινή πηγή, το οποίο όπως φαίνεται μπορεί να θεραπεύσει ένα μεγάλο εύρος ασθενειών, πωλείται στην λίγο αλμυρή τιμή των 15 !

Ένας από τους ιδιοκτήτες της περιοχής προσφέρει το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι του με άμεση θέα της μυστηριώδους κορυφής για 1.500 τη βραδιά.


Για να ολοκληρώσουμε, το θέμα είναι πως τουλάχιστον η πίστη μου πως οι άνθρωποι μπορούν να βγάλουν λεφτά από το ο,τιδήποτε  -ακόμα και από το τέλος του κόσμου-  επιβεβαιώθηκε.

Αυτοί οι εξωγήινοι δεν έχουν ιδέα με ποιους έχουν να κάνουν!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου